Uitje naar APGS

Uitjes… die zijn er niet zoveel, maar toen ik gezellig met Michel Hagenbeek van NPSB atletiek-trail-survival aan het appen was ontstond er snel een “date”🤩Mag ik een trainingsmaatje meenemen? Ok👌Dus Gerrie en ik zijn vanmorgen vroeg vertrokken naar APGS in Amsterdam voor een mooie Corona proof survival game.Na een korte uitleg zochten we een maatje uit. Tom en Bas werden aan Gerrie en mij gekoppeld. Start met 1 km run met stam. Warming up met tong 👅 op de knieën😤. Maar gelukkig kwamen toen de kracht en klim onderdelen.💪

Push ups, Squats, sprawls, pullups enz. Laten we dat nou net veel getraind hebben afgelopen winter 😇In drie minuten zoveel mogelijk herhalingen maken. Een werkt en de ander telt. Dat ging als een speer. 5 om 5 herhalingen, soms 10 om 10. Dan een stukje rennen, combinatie hindernis klimmen en door met de volgende krachthindernis. Zo werden de koppels goed verdeeld over het mooie grote trainingsterrein. Bas is sterk, loopt hard maar nog niet echt een ervaren klimmer en dat begint erin te hakken.De laatste combi van Bas en mij bestond uit 11 verschillende swing-overs waar Bas vooral goed de kunst afkeek🧐 hoe ik dat deed. En toen nog 1 krachtonderdeel, weer swing-overs…. De taken goed verdeeld. Bas telt en ik klim wel. Na een uur zwoegen de punten opgeteld en we kwamen er helemaal niet slecht vanaf. Natuurlijk waren er een paar uberfitte Agenten sneller 🏎️En dan nog het toetje, het onderdeel waar ik regelmatig mooie plaatjes van krijg toegestuurd, maar waar ik ook het meest tegenop zag.

Een dip van 3️⃣😱 minuten in de Amstel. 🥶Met knikken de knieën liep ik het water in. Tja de rest doet het ook dus ik laat me niet kennen. Oeiii wat is dat koud. Benen prima maar ik moet nog verder onder. In een wedstrijd met startschot gaat dat toch een stuk makkelijker.Handen onder je oksels, armen voor je borst gekruist helpt krijg ik als tip mee. En blijf rustig vanuit je buik ademen. Denk maar aan chocola🍫grapt Gerrie. Hardstikke lekker maar daar krijg ik het nu niet warm van.Toch is het allemaal goedgekomen 😇 En de terugweg zonder shirt in het ☀️ voelde heerlijk warm aan. Gezellig kletsend met Helga Vuur naar de startlocatie. Nog even de bestellingen uitdelen en personal shopping. En op naar 🏡.Dankjewel Michel en Alex voor de mooie training 🤛N.b. Foto’s zijn van eerdere trainingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *